Brandweer flink in de weer met brand in boot op het droge in Woubrugge

WOUBRUGGE – Aan het begin van de dinsdagmiddag is er brand uitgebroken in een schip aan de Vrouwgeestweg in Woubrugge. Tijdens werkzaamheden was er door het lassen brand ontstaan in de machinekamer.

De brandweer is lange tijd bezig geweest, mede omdat het brandje bleef smeulen. De bemanning van twee tankautospuiten is hiervoor ingezet. Uiteindelijk kon men de situatie onder controle krijgen, waardoor één van de wagens door kon naar de volgende melding.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten