Duikers maken zoekslag in Alphense sloot na aantreffen van fiets

ALPHEN AAN DEN RIJN – Op dinsdag trof iemand in een sloot nabij de Oudshoornseweg, naast de Albert Schweitzerbrug, een fiets aan in de sloot. Daarna vond deze persoon ook nog een gevulde fietstas in de bosjes, een paar meter verderop. Omdat de zaak niet vertrouwd werd, is er gekozen om er een melding van te maken waarvoor ook de duikers werden opgeroepen voor “persoon te water”.

De duikers hebben een zoekslag in de sloot gemaakt, maar hebben niemand aangetroffen. De politie zal onderzoek doen naar de afkomst van de fiets en tas met spullen erin.

Foto’s: Josh WaletOver de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten