Fietser zwaar gewond na valpartij op het Groenezoompad in Nieuwerkerk a/d IJssel

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Op dinsdagmiddag is een minderjarige fietser zwaargewond geraakt na een val op het Groenezoompad. Nabij de kruising met het Warmoezenierspad gebeurde het voorval, waarvoor ook het MMT ter plaatse kwam met de lifeliner.

Het slachtoffer is enige tijd behandeld in de ambulance, waarna er vervoer volgde naar het ziekenhuis. De politie wilde alleen zeggen dat de fietser ongelukkig terecht was gekomen; over de oorzaak is dan ook niks bekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten