Twee gewonden na ongeval op de Zuidelijke Rondweg in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Een foute inschatting leidde op donderdag rond 9.30 uur tot een ongeval op de kruising van de Zuidelijke Rondweg met de Coenecoop. Een voertuig wilde vanaf het industrieterrein het de Rondweg op, maar klapte daarbij op een andere auto.

De brandweer werd nog gealarmeerd, omdat er rookontwikkeling was. Door het ongeval raakten twee personen gewond; zij werden naar het ziekenhuis vervoerd. Door het ongeval was het een flinke ravage op de weg en de weg was tijdelijk dicht.

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten