Gewonde bij steekpartij in centrum Alphen a/d Rijn (VIDEO)

Alphen aan den Rijn – Een ruzie is zondagochtend ontaard in een steekpartij in de Hooftstraat in Alphen a/d Rijn. Voor de deur van een kroeg ging het mis toen meerdere personen ruzie met elkaar kregen.

Het incident gebeurde rond 5.00 uur. Het slachtoffer raakte gewond nadat hij met een nog onbekend voorwerp werd gestoken, hierdoor verloor het slachtoffer veel bloed. Het bloedspoor liep van de Hooftstraat naar de Blijenbergstraat en de Julianabrug.

Volgens de politie kon het slachtoffer zelfstandig naar het ziekenhuis gaan. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan, wat zich exact heeft afgespeeld is nog onbekend.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten