Vier auto’s betrokken bij aanrijding op de A4

Nieuwe Wetering – Op de Rijksweg A4 heeft zondagavond een ongeval plaatsgevonden tussen vier personenauto’s.

De aanrijding vond rond 19.00 uur plaats net na het Ringvaartaquaduct richting Leiden. Twee personen raakte bij het ongeval gewond en zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval, mogelijk heeft er voorafgaand de aanrijding een verkeersruzie plaatsgevonden. Ten tijde van het ongeval waren twee rijstroken afgesloten, dit zorgde voor een flinke file vanuit Burgerveen.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten