Auto mist “beruchte bocht” op Goudse Poort en belandt tegen boom

GOUDA – Op woensdagmiddag was het weer eens raak op de Goudse Poort in Gouda. Een auto, welke de stad inreed, belandde na de bocht in de berm en klapte frontaal tegen een boom.

Wonder boven wonder bleef de bestuurder ongedeerd en kon zelfstandig de auto verlaten. De brandweer kwam nog wel ter plaatse en heeft de accu losgekoppeld, mede omdat de claxon bleef afgaan na het ongeval.

Hoe het ongeval kon gebeuren is onbekend, maar in deze bocht zijn in het verleden al vaker ongelukken gebeurd. Meerdere mensen klagen over dit punt, al dan niet terecht.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten