Auto ramt geparkeerde auto’s en botst op lantaarnpaal

Alphen aan den Rijn – Op de Veldbloemweg in Alphen aan den Rijn heeft donderdagavond een ongeval plaatsgevonden. Één persoon raakte hierbij gewond.

De aanrijding vond rond 23.40 uur plaats. Een personenauto raakte eerst een geparkeerde auto, vervolgens botste zij volop op een andere geparkeerde auto die vervolgens meters doorschoof en tegen een andere geparkeerde auto klapte. De personenauto kwam vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

De bestuurster is door de ambulancedienst onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft alle betrokkenen geholpen met het invullen van de schadeformulieren, een berger heeft de auto’s geborgen.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten