Auto raakt in slip en belandt in de sloot op de N457

MOORDRECHT – Op zaterdagochtend is er een auto in de sloot beland naast de N457 bij Moordrecht. Bij het eenzijdige ongeval raakte de auto in een slip en de bestuurde kon de auto niet meer onder controle krijgen waarna het voertuig in het water tot stilstand kwam.

De bestuurster is enige tijd nagekeken in de ambulance, maar gelukkig bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. Volgens een getuige was de auto afgesneden door een ander voertuig waarna de slippartij plaatsvond. De politie kon dit echter niet bevestigen. Wel kon zij zeggen dat er vermoedelijk een “irritatie” was geweest met dit ongeval tot gevolg. Maar over (bewust) afsnijden kon geen zekerheid gegeven worden. Om die reden heeft de politie aangegeven dat het om een eenzijdig ongeval gaat.

Enige tijd was er maar één rijstrook beschikbaar, wat tot enige hinder leidde. Een berger heeft de auto uit de sloot gehaald en meegenomen.

Foto’s: Rob de Jong


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten