Auto rijdt sloot in, brandweerduikers redden bestuurster

Rijnsaterwoude – Op de N207 nabij Rijnsaterwoude is zaterdagochtend een personenauto de sloot in gereden. De bestuurster raakte hierbij gewond.

Het ongeval vond rond 7.20 uur plaats op de N207 richting Leimuiden. Een agent die als eerste ter plaatse kwam bedacht zich geen moment en sprong het koude water in om het slachtoffer te stabiliseren. Brandweerduikers hebben vervolgens het slachtoffer weten te bevrijden, en vervolgens overgedragen aan de ambulancedienst en het MMT dat per traumahelikopter ter plaatse kwam.

Het slachtoffer is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis, de arts van het MMT hoefde niet met de ambulance mee. Een berger heeft de auto geborgen, de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten