A20 bij Nieuwerkerk volledig dicht na ernstig ongeval (VIDEO)

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Op maandagavond is er rond 19.15 uur een ernstig ongeval gebeurd op de A20 tussen Nieuwerkerk en Capelle. Hierbij is een vrachtwagen op een andere truck gebotst met een grote ravage tot gevolg.

Volgens de eerste berichten zou één van de vrachtwagens met pech op de vluchtstrook hebben gestaan, waarna de collega vrachtwagen daar op klapte. De ravage was groot; de weg was bezaaid met brokstokken en er was veel diesel op de weg en in de berm terechtgekomen.

Wonder boven wonder raakte beide chauffeurs slechts lichtgewond, één van hun moest wel ter controle mee naar het ziekenhuis.

De hele rijbaan richting Rotterdam werd na het ongeval afgesloten. Auto’s moesten keren en terug naar de afrit rijden. Ook vrachtwagens moesten achteruit terug. Een flinke file was het gevolg. De politie zal onderzoek doen naar de precieze toedracht van het ongeval.

Uit de container lekte glycerol, dit ligt bezaaid over het hele wegdek en is ook in de naastgelegen sloot terecht gekomen. Diverse bedrijven zijn druk bezig om de weg weer vrij te maken, ergens vannacht moet de weg weer vrij zijn.

Foto’s: Josh Walet & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten