Automobilist zorgt voor veel schade op de Burgemeester Bruins Slotsingel

Alphen aan den Rijn – Een automobilist heeft maandagavond voor veel schade gezorgd. Hij reed op de Burgemeester Bruins Slotsingel een lantaarnpaal omver.

Het ongeval gebeurde rond 22.15 uur. Door onbekende oorzaak reed de bestuurder over de middenberm en klapte vervolgens vol op een een lantaarnpaal. De jonge bestuurder is door de ambulancedienst onderzocht maar hij bleek niet gewond te zijn geraakt.

De politie heeft de automobilist aangemeld bij het CBR voor een educatieve maatregel gedrag (EMG), omdat het vrijwel onmogelijk is om met ‘normaal’ rijgedrag hier een ongeval te krijgen. Een berger en een aannemer zijn ter plaatse gekomen om de weg weer vrij te maken. De Burgemeester Bruins Slotsingel is een tijd afgesloten geweest richting de Churchilllaan.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten