Man grijpt in bij vechtpartij en raakt gewond

Rijnsburg – Een man die een ruzie op de Koning Julianalaan in Rijnsburg probeerde te sussen raakte hierbij gewond.

Meerdere ambulances, politie-eenheden en zelfs het mobiel medisch team werden rond 23.00 uur gealarmeerd voor een vechtpartij.

Een groepje jongeren had het met elkaar aan de stok en hierbij raakte één persoon gewond, een voorbijganger die de ruzie probeerde te sussen ontving ook een klap en raakte hierbij gewond. De omstander is naar een tandarts doorgestuurd, één van de jongeren is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht, de politie doet onderzoek.

Foto’s Menno Plug

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten