Politie doet sporenonderzoek na incident tussen fietser en wit busje in Alphen

Alphen aan den Rijn – De politie heeft vanavond uitvoerig onderzoek gedaan op de President Kennedylaan in Alphen aan den Rijn. Er was een forensisch team aanwezig om sporen veilig te stellen.

Rond 20.45 uur meldde de politie via hun social media dat er een wit busje over het fietspad reed richting de President Kennedylaan vanaf de Rigolettohof nadat er een incident tussen het witte busje en een fietser had plaatsgevonden. De politie roept op getuigen zich te te melden als zij het busje hebben zien rijden.

De politie heeft onderzoek gedaan op een klein grasveldje waar bandensporen waren aangetroffen van dat voertuig. Er werden meerdere ‘monsters’ genomen van het gras en de sporen werden in kaart gebracht door de rechercheurs.

Een woordvoerder kon zaterdagavond alleen melden dat het een onderzoek van een verdachte situatie betreft.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten