Groot onderzoek na aantreffen gewonde vrouw in Alphen

Alphen aan den Rijn – De politie heeft zondag 27 oktober, na een melding, omstreeks 07.45 uur een 60-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn aangetroffen op de Hoorn. De vrouw bleek onderkoeld en gewond te zijn.

Een passant trof de gewonde vrouw aan ter hoogte van het bedrijf Rijsbergen en alarmeerde de politie. Het is nog onduidelijk hoe de vrouw gewond is geraakt. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

De recherche doet daar onderzoek naar en verzoekt getuigen, die iets verdachts hebben gezien op die locatie tussen zaterdag 26 oktober 22.30 uur en zondag 27 oktober 07.45 uur,  zich te melden via 0900 – 8844.

Foto’s Joshua Bos

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten