Klopjacht nadat gedetineerde uit ziekenhuis ontsnapt

Leiderdorp- Vanuit het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp is maandagmiddag een jeugdige gevangene ontsnapt. Dat laat een woordvoerster van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) aan Omroep West weten. De politie adviseert ondertussen om de jongen niet zelf te benaderen en is met onder meer een helikopter op zoek naar hem.

Volgens de DJI bracht de jongen onder begeleiding een bezoek aan het ziekenhuis, toen hij wist weg te komen. Hij is vertrokken richting een rotonde in de buurt van het ziekenhuis. Daarna is hij niet meer gezien. Wie de jongen ziet wordt gevraagd 112 te bellen.

Het gaat om een donkere jongen met donker kroezend haar. Hij is 1,82 meter lang en heeft tatoeages in zijn nek en op zijn arm. Verder draagt hij een zwarte trainingsbroek met een witte streep op de zijkant.

Bron Omroep West

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten