Veel schade bij eenzijdig ongeval op de N207

Alphen aan den Rijn – Op de N207 bovenop de Steekterbrug heeft vrijdagmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval raakt gelukkig niemand gewond.

Rond 16.15 uur ging het mis op de N207 tussen de N11 en de Oostkanaalweg. Vermoedelijk kreeg de auto een klapband waarna de automobiliste de macht over het stuur kwijt raakte. De auto schoot vervolgens het fietspad op en kwam tot stilstand tegen de glazen geluidswal.

Door de klap viel er een stuk glas uit de wal en belandde die op een boot die onderaan het talud stond. Een berger heeft de auto geborgen, hierdoor moest de weg tijdelijk dicht wat voor een flinke file zorgde.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten