Zoektocht naar drie overvallers bij de Zijde te Boskoop

BOSKOOP – Op vrijdag hebben drie jongens een persoon overvallen nabij de Zijde in Boskoop. Dit gebeurde achter de Shell.

De overval werd gepleegd door drie jongens/mannen; één van hen had een bivakmuts op. Twee waren blank en slank, de derde verdachte was licht getint en gezet. Na de beroving werd een zoekactie gestart, maar voor zover bekend zijn zij nog niet gevonden. Bij de beroving werden enkele persoonlijke eigendommen buitgemaakt. Het slachtoffer raakte niet gewond.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten