Brand in fietsenstalling aan de Kerkstraat in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zondagmiddag kwam er een melding binnen van een gebouwbrand aan de Kerkstraat in Waddinxveen. Er hing ook een sterke brandlucht in de straat en al snel bleek er onder/in een overkapping/fietsenstalling een brandje te woeden.

Na aankomst zette de brandweer direct een straal hoge druk in en het brandje was dan ook snel onder controle. Uiteindelijk ging het niet om een gebouwbrand, maar om een stapel kranten/oud papier. Vermoedelijk is er opzet in het spel.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten