Bestuurder gewond na over de kop slaan met auto in Nieuwkoop

NIEUWKOOP – Op vrijdagochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op het Zuideinde in Nieuwkoop. Een auto had hier een geparkeerde auto geramd en belandde door de klap op zijn kop.

De brandweer heeft geholpen om de man uit het voertuig te krijgen. Hierna is hij overgedragen aan de ambulancedienst die hem naar het ziekenhuis heeft vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten