Twee ongevallen tussen een fietser en een auto met gewonden in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op vrijdagochtend zijn er in Waddinxveen twee ongevallen gebeurd. In beide gevallen waren een auto en een fietser betrokken. Even na 8 uur was het raak op de kruising Stationstraat/Kanaalstraat, rond 8.45 uur gebeurde er een ongeval op de rotonde van de Chopinlaan met de Willem de Zwijgerlaan.

Op Stationstraat reed een voertuig die linksaf de Kanaalstraat op wilde draaien, maar de bestuurder zag een fietser over het hoofd. De fietser is lange tijd behandeld in de ambulance waarna deze naar het ziekenhuis vertrok.

Op de rotonde bij de Willem de Zwijgerlaan ging het mis op de rotonde, waar ook een fietser en een auto in botsing kwamen. De minderjarige jongen kwam ongelukkig in het gras terecht. Hij is hier gestabiliseerd door ambulancepersoneel waarna hij naar Bleuland is vervoerd.

Foto’s: Rob de Jong

Stationstraat/Kanaalstraat

Chopinlaan/Willem de Zwijgerlaan

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten