Zoektocht met 70 man in Leiden naar vermiste Karin Heemskerk

LEIDEN – Op vrijdag organiseerde de politie samen met het Veteranen Search Team een zoektocht naar de al bijna twee weken vermiste Karin Heemskerk (51) uit Leiden. In het groengebied tussen Leiden, Voorschoten en Vlietlanden werd er met 70 man gezocht naar de vrouw.

De politie verwacht hier een groot deel van de dag mee bezig te zijn. De reden dat er in het genoemde groengebied wordt gezocht, is dat de politie na onderzoek het vermoeden heeft dat ze hier nog geweest is.

De vermiste Karin Heemskerk verliet op zondag 27 oktober tegen middernacht haar woning aan het Jeltje de Bosch Kemperpad in Leiden. Er is een vermoeden dat ze die avond ook nog in het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp is geweest.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten