Storing in mistgenerator veroorzaakt inzet brandweer Boskoop

Boskoop – Zaterdagavond werd door voorbijgangers bij de Hoogvliet aan de Burgemeester Colijnstraat lichte rookvorming waargenomen.

De politie welke samen met de brandweer ter plaatse zijn gekomen, hebben onderzoek gedaan naar de oorzaak van de rookvorming. Na dit onderzoek met onder ander een politiehond, werd duidelijk dat het niet ging om een inbraak. Een mistgenerator stond in storing hierdoor begon de winkel vol te staan met rook.

Foto’s: Rens den Oude

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten