Dronken scooterrijder rijdt sloot in

Leiderdorp – Zondagavond 10 november rond 21.20 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Willem-Alexanderlaan in Leiderdorp.

Een dronken scooterrijder was de sloot in gereden. De politie heeft de man uit het water gehaald en is hierna gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Nadat de bestuurder was nagekeken is deze aangehouden door de politie.

Een politieberger heeft de scooter uit de sloot getakeld.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten