UPDATE: Dode gevonden in woning in Boskoop, politie gaat uit van noodlottig ongeval

Boskoop – In een woning aan de Zijde in Boskoop is woensdagavond een lichaam aangetroffen. Hulpdiensten hebben nog getracht het slachtoffer te reanimeren maar alle hulp kwam helaas te laat.

Omstreeks 20.00 uur zijn verschillende hulpdiensten naar de woning gestuurd vanwege een reanimatie. Om toegang te verschaffen tot de woning heeft de brandweer een raam kapot geslagen, hierbij raakte een brandweerman lichtgewond. De brandweerman is door de ambulancedienst ter plekke behandeld.

Nadat er werd vastgesteld dat de persoon al was overleden had de politie een plaatsdelict gemaakt in afwachting van de recherche. De forensische opsporing is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen in de woning.

Over de doodsoorzaak is nog niks bekend. Wellicht maakt de politie morgen (donderdag) meer bekend.

Update 14-11 11.30 uur:

De politie laat aan 112HM weten dat de overleden persoon niet is omgekomen door een misdrijf, maar door een noodlottig ongeval. De politie sluit hiermee het onderzoek.

Foto’s Rens den Oude en Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten