Fietsster zwaargewond na ongeval met auto, Woubrechterf Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zaterdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een fietsster op de kruising van het Woubrechterf met de Zuidplaslaan. Hiervoor werd ook het MMT opgeroepen.

De lifeliner is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen, maar toch raakte de vrouw zwaargewond en is zij met spoed naar Erasmus MC in Rotterdam vervoerd. Vermoedelijk kwam de fietsster vanaf de fietsbrug en wilde zij rechtdoor en is zij geraakt door de afslaande auto. De VOA is ter plaatse gekomen om onderzoek naar de toedracht te verrichten.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten