Auto belandt op z’n kop na flinke aanrijding op de N11

Alphen aan den Rijn – Op de Rijksweg N11 heeft maandagmiddag een flinke aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsgevonden, hierbij raakte één persoon lichtgewond.

Het ongeval gebeurde nabij de op/af rit bij de N207 richting Leiden. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing en raakte vervolgens van de weg af, één van de auto sloeg meerdere malen over de kop en vloog vervolgens in brand. Beide bestuurder konden zelfstandig de auto’s verlaten, omstanders schoten te hulp en begonnen met het blussen van de in brand gevlogen auto.

Door het ongeval op de N11 ontstond er een flinke file vanuit Bodegraven, ook de toerit richting Leiden was afgesloten waardoor het verkeer moest omrijden. De exacte oorzaak is niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten