Dode gevonden in Noordwijk, politie doet onderzoek

Noordwijk – In een woning aan de Abraham van Royenstraat in Noordwijk is maandag een lichaam gevonden. De politie is daarop een onderzoek gestart.

In de woning heeft de forensische opsporing de hele middag sporenonderzoek gedaan. Een woordvoerder kan alleen melden dat er een overleden persoon is aangetroffen waar al langere tijd geen contact meer mee was.

Een uitvaartondernemer heeft het lichaam opgehaald.

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten