Opnieuw zoekactie naar de sinds 2018 vermiste Jeroen de Wit

Alphen aan den Rijn – De politie heeft, na aanleiding van nieuwe aanknopingspunten in het onderzoek, opnieuw gezocht naar de vermiste Jeroen de Wit uit Leimuiden.

De vermiste man uit Leimuiden is sinds 18 februari 2018 vermist, hij vertrok met zijn auto van huis en sinds dien ontbreekt van hem ieder spoor. Volgens een woordvoerder had de politie nieuwe informatie in het onderzoek wat leidde tot een plek in het Alphense Aarkanaal. Deze plek is grondig onderzocht met een speurhond, sonarapparatuur en een onderwaterrobot. Op de locatie werd zover bekend niks aangetroffen.

Met sonar zoekt de politie ook in de rest van het Aarkanaal tussen de Oude Rijn en de Zegerbrug.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten