Snorfietser gewond na aanrijding met bestelbus in Leimuiden

Leimuiden – Bij een ongeval met een snorfiets en een bestelbus op de kruising Dokter Stapenseastraat en de Tuinderij in Leimuiden is één persoon gewond geraakt.

Het ongeval, dat rond 14:45 uur, gebeurde zorgde voor een hoop overlast in het dorp. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de precieze toedracht van het ongeval.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten