Auto en scooter verwoest door brand in Boskoop

BOSKOOP – In de nacht van donderdag op vrijdag is een auto in vlammen opgegaan aan de Valeriaan in Boskoop. Ook een scooter die aan het Wilgehout stond, werd het slachtoffer van brand.

Aanvankelijk stonden er auto’s rondom de bewuste geparkeerd, maar die konden tijdig worden weggehaald. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de auto verwoest werd. De scooter kon uiteindelijk geblust worden door de politie. Zij heeft deze branden ook in onderzoek.

Foto’s: Rens den Oude

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten