Bewoner valt hulpverleners aan bij woningbrand Stompwijk

De brandweer van Haaglanden en Hollands-Midden werden afgelopen nacht gealarmeerd voor een woningbrand aan de N206 in Stompwijk. De brandweer schaalde snel op naar het sein “grote brand. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

De bewoner is door de politie aangehouden. Hij duwde een brandweervrouw omver en sloeg een agent.

Foto’s: Arnold Sneeuw en Jelle Corstens

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten