Persoon aangehouden bij overval op pizzeria in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op maandagavond heeft de politie een man aangehouden bij pizzeria Mia Espressa aan de Zuidplaslaan. De man was de etablissement binnengelopen en riep dat hij een overval ging plegen.

De gelarmeerde politie kon de man, die een erg verwarde indruk maakte, inrekenen. Hij is uiteindelijk overgebracht naar het politiebureau, onder het toeziend oog van zijn inmiddels gearriveerde ouders.

Een woordvoerder kon naast de aanhouding alleen bevestigen dat er verder niemand meer gezocht wordt/werd. Verder heeft de politie de zaak in onderzoek, waaruit ook moet blijken of er wat buit is gemaakt.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten