Politie lost waarschuwingschot bij aanhouding overvallers in Leiden

Leiden – De politie heeft dinsdagavond een waarschuwingsshot gelost bij de aanhouding van twee verdachten op de Maasstraat in Leiden. De twee mannen werden er van verdacht kort daarvoor de Spar te hebben overvallen.

De overval vond rond 22.30 uur plaats, bij de overval werd een vuurwapen gebruikt. De politie kon een tweetal verdachten in de straat van de supermarkt aanhouden, hierbij heeft de politie een waarschuwingsshot gelost. Het vuurwapen van de overvaller bleef achter op straat.

De politie onderzoekt de zaak.

Foto’s Arnold Sneeuw en Jelle Corstens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten