Man vergist zich in uitrit, belandt met auto in de sloot

Alphen aan den Rijn – Een oudere man vergiste zich woensdagavond in de uitrit van een parkeerplaats bij zalencentrum de Bron aan de Troubadourweg in Alphen aan den Rijn. Door zijn ongelukkige actie belandde de man met zijn auto in de sloot.

Het incident vond even voor 22.00 uur plaats, volgens de politie koos de man voor een andere route om de parkeerplaats te verlaten en reed hij vervolgens over de stoep en belandde hij in de sloot. De man kon zelfstandig uit zijn auto komen en hield er enkel een nat pak aan over.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld. De auto is vermoedelijk total loss.

Foto’s Jasper van Reenen en Josh Walet

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten