Fietsster gewond na aanrijding met auto op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Op vrijdag heeft er rond het middaguur een ongeval plaatsgevonden op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk. Een oudere dame wilde vanaf het “plein” de oversteek nemen richting de Doortocht, maar werd tijdens het oversteken aangereden door een auto.

De fiets(ster) is een klein stukje meegesleurd door de auto. De berijdster van de tweewieler raakte dusdanig gewond dat zij vervoerd moest worden richting het ziekenhuis. De politie heeft onderzoek verricht om de toedracht van het ongeval te kunnen achterhalen.

Niet heel lang geleden is deze oversteekplaats verplaatst om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten