HAZERSWOUDE DORP – Op vrijdagmiddag is een vrachtwagen gekanteld langs de Ringdijk in Hazerswoude. De combinatie belandde daarbij op zijn in het gras.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te verlenen, maar de man kon wel zelfstandig het voertuig verlaten. De ambulancedienst heeft de chauffeur nagekeken, maar zijn verwondingen vielen dusdanig mee dat hij niet met de ambulance mee hoefde. Wel zal hij zelf nog naar het ziekenhuis gaan.

De Ringdijk werd na het ongeval afgesloten, maar kon later weer open. Een kraan zal nog komen om de combinatie te bergen, waardoor de weg opnieuw dicht zal gaan. Als de berging achter de rug is, kan de weg weer volledig open worden gesteld.

Foto’s: Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten