Scooter en fietser onderuit door gladheid in Moordrecht

MOORDRECHT – Door gladheid is op het Oosteinde in Moordrecht een scooter onderuit gegaan die vanuit de richting Gouda kwam. In zijn val nam hij ook een fietser mee.

Beide personen zijn nagekeken door de ambulancedienst, maar alleen de bestuurder van de scooter is mee naar het ziekenhuis. Ter plaatse bleek het spekglad te zijn.

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten