Electrische deken vat vlam in Hazerswoude Rijndijk

Hazerswoude Rijndijk – In een woning op de Rijndijk bij Groenestein is zondagavond brand uitgebroken. Door een alerte buurman bleef het bij een ‘kleine brand’.

De brand werd rond 21.40 uur ontdekt en de brandweer schaalde direct op naar ‘middelbrand’. Een elektrische deken had vlam gevat en was doorgeslagen naar het matras. Een buurman is vervolgens de woning in gegaan en heeft het brandende matras naar buiten gegooid, om zo erger te voorkomen.

De brandweer had het brandje snel onder controle. De bewoners zijn ter plekke door de ambulancedienst onderzocht.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten