Persoon overleden bij bedrijfsongeval in Moerkapelle

MOERKAPELLE – Rond 16.00 uur heeft er een bedrijfsongeval plaatsgevonden bij een las- en constructiebedrijf aan de Julianastraat in Moerkapelle. Het slachtoffer zou bekneld zijn geraakt en raakte dusdanig gewond dat medische hulp niet meer mocht baten.

Voor de medische assistentie kwam de lifeliner 1 uit Amsterdam, maar de hulp was (dus) tevergeefs. De toedracht van het ongeval is onbekend; dit zal worden onderzocht door de Inspectie SZW.

Foto’s: Arnold Sneeuw

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten