Zwarte piet gewond bij flinke aanrijding op de N443

Noordwijkerhout – Op de N443 in Noordwijkerhout heeft woensdagavond een flinke aanrijding plaatsgevonden. Hierbij raakte twee personen gewond.

De aanrijding vond plaats bij de op/ en afrit van de N206. Voor het ongeval werden twee ambulances, het mobiel medisch team en de brandweer gealarmeerd. In één van de auto’s zaten zwarte pieten en sinterklaas. Één van de pieten raakte bij het ongeval gewond, ook een inzittende van de tegenpartij raakte gewond en moest naar het ziekenhuis vervoerd worden.

De oorzaak van de aanrijdin

g is niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten