Nieuwe Wetering – De Rijksweg A4 is woensdagavond uren dicht geweest na een aanrijding.

Rond 23.00 uur vloog er een auto in brand op de A4 richting Den Haag, dit leverde een flinke file op. In die file botste er drie voertuigen op elkaar met flinke schade tot gevolg.

De ambulancedienst heeft alle betrokkenen van de aanrijding onderzocht maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De A4 blijft nog enige tijd afgesloten vanwege opruimwerkzaamheden van het ongeval en de autobrand.

Foto’s ingezonden

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten