Pleziervaartuig gaat in vlammen op in Leiden

Leiden – Rond half zeven vanavond werd de brandweer opgeroepen voor een scheepvaartbrand aan de Jantine van Hoornkade in Leiden.

Ter plaatse was door onbekende oorzaak een klein bootje in brand gevlogen. De brandweer wist de hevige brand snel te blussen.

De boot is van binnen volledig uitgebrand.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten