Kids in tranen na brand in speeltuin Oegstgeest.

Oegstgeest – Rond half drie vanmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand in een speeltuin aan de Gerrit Rietveldlaan in Oegstgeest.

Ter plaatsen trof de brandweer huilende kinderen aan naast het vermoedelijk in brand gestoken speeltoestel ‘Monkie Hokkie’. Nadat de brand geblust was heeft de brandweer de kids getroost met een traumabeertje.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten