Automobilist aangehouden na aanrijding en kopstoot in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op maandagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Chopinlaan in Waddinxveen. Een auto kwam vanuit het Sweelinckhof en kwam in aanraking met een fietser die van rechts kwam. De vader van de fietser en de automobilist raakten in discussie waarna de bestuurder een kopstoot zou hebben uitgedeeld.

De automobilist is hierop aangehouden wegens mishandeling en zal een nacht op het politiebureau moeten doorbrengen. De fietser is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie zal de zaak verder onderzoeken.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten