Flinke aanrijding op de A12, twee personen gewond

Reeuwijk – Op de A12 nabij Reeuwijk heeft donderdagochtend rond 11.1o uur een flinke aanrijding plaatsgevonden, hierbij raakte twee personen gewond.

Het ging met net na de toerit in de richting van Utrecht. Twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing en kwamen beide tot stilstand tegen de vangrail. Beide bestuurders raakte bij het ongeval gewond en moesten vervoerd worden naar het ziekenhuis.

De oorzaak van de aanrijding is niet bekend, team verkeer van de politie is ter plaatse gekomen en heeft kort onderzoek gedaan. Ten tijde van het incident was er één rijstrook dicht, hierdoor ontstond er een kleine file vanuit Gouda.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten