Omstanders halen oudere vrouw uit te water geraakte auto

Voorhout – Zaterdagochtend is een 85-jarige automobiliste de sloot in gereden langs de Engelselaan in Voorhout.

De oudere vrouw werd door omstanders uit haar auto gehaald. Alle gealarmeerde hulpdiensten konden hierop terugkeren naar de kazernes. De vrouw is nog wel ter plekke onderzocht door de ambulancedienst maar ze bleek niet gewond te zijn geraakt.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten