Auto zwaar beschadigd na brand in Leiden

LEIDEN – Op zaterdagavond heeft er een auto in brand gestaan op de Leidse Nicolaas Beetsstraat. Ondanks het feit dat de brandweer de situatie snel onder controle had, kon zij niet voorkomen dat de auto zwaar beschadigd raakte.

Er wordt vooralsnog uitgegaan van brandstichting en de politie zal onderzoek doen.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten