Derde keer in korte tijd ongeval op N206 bij Leiden

Leiden – Begin van de middag heeft er voor de derde keer in korte tijd een ongeval plaats gevonden op de N206 bij Leiden. Eén iemand raakte gewond.

Even na 12.10 uur ging het mis, twee auto’s klapte op elkaar. Politie, brandweer en ambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Op het stuk waar het ongeval plaatsvond, ter hoogte van de A44 waar de Plesmanlaan overgaat in de Ir. G. Tjalmaweg, wordt momenteel gewerkt aan de weg. Gisteravond ging het al mis en ook afgelopen zondag vond er een aanrijding plaats.

Eén persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. De beschadigde auto’s zijn door een berger opgehaald.

Foto’s Jelle Corstens

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten