Voetganger zwaargewond na aanrijding met auto in Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN – Op zondagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Amerikalaan in Alphen. Bij het Weteringpad werd een voetganger geschept door een auto. De voetganger, een vrouw, raakte dusdanig gewond dat ook het MMT met de lifeliner ter plaatse kwam.

De zwaargewonde vrouw is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De Amerikalaan werd na het ongeval afgesloten voor het verkeer, mede voor het uitvoerige onderzoek van de VOA. Vooralsnog is de oorzaak van het ongeval onbekend.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten